Kvalitetsfoder fra Horsefood

Stald KK's er blevet forhandler af Horsefood!Se sortimentet her på hjemmesiden eller giv et kald for en uforpligtende snak.


Horsefood 'the best' består af et stort antal velsmagende og omhyggeligt forberedt hestefoder i form af piller, musliblandinger og tilskudsfoder. Hver dag kan du fodre en afbalanceret menu til din hest.

Du vil kun give lækre, sunde og rene produkter!


I mere end halvtreds år er Van Gorp Feeders en familievirksomhed med hjerte og sjæl på udkig efter det bedste til en overkommelig pris hver dag. Hvad der startede med et produkt er nu et omfattende udvalg af mere end 100 produkter specielt til pleje af din hest.


Resultatet er en sund, vital og tilfredsstillende hest, så vi sammen kan sige:


Horsefood is "the best"!

"Vi har efterhånden opbygget mange års erfaring med Horsefood 'the best' hestefoder, og de er bemærkelsesværdigt hurtigere til at restituere, fodermængder og tilskuddene er blevet begrænset, og de ser godt ud i både pels og huld. Man kan mærke på hestene at de, ligesom vi er tilfredse med dette kvalitetsfoder. Kort sagt er vi overbeviste om, at Horsefood 'the best' vil føre os til yderligere succeser i dressurverdenen."


Hans Peter & Edward